vrijdag 16 december 2022

Open kerk

Tijdstip:
 19:00  - 20:00

Heeft u ook behoefte aan een moment van stil-zijn en even niets hoeven? Een plaats van rust voor een gebed of stille tijd? Zou u ook graag zien dat de kerk doordeweeks open is? De gebedskring wel en daarom starten wij een nieuw initiatief. Vanaf komende week zetten we elke vrijdagavond de kerkdeuren open van 19.00-20.00 uur. Er is een vrije in- en uitloop, er is geen programma of liturgie. Het gaat puur om de mogelijkheid even de stilte te zoeken, in de kerkbank te bidden en/of wat te lezen. Zo kan het een moment van verstilling en bezinning zijn, voor een ieder in ons dorp die daar behoefte aan heeft. Daarnaast is er ook gelegenheid om gebedspunten op te schrijven en achter te laten. Deze (evt. anonieme) gebedspunten worden door de gebedskring meegenomen in hun gebeden. U bent van harte welkom!