VakantieBijbelWeek en tieneravond

Ook dit jaar zal de VakantieBijbelWeek weer plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie. Alle kinderen die volgend jaar naar groep 1-8 gaan, zijn van harte welkom om samen te zingen, knutselen, spelletjes te doen en nog veel meer.. in MFC ´Den Hoek´.
Datums: dinsdag 27 augustus van 9.45-12.00 uur, woensdag 28 augustus van 9.45-12.00 uur en donderdag 29 augustus van 9.45-13.00 uur. De deuren gaan om 9.30 uur open. Weet je van harte welkom!
Op vrijdag 30 augustus is de TIENERAVOND. Zie de uitnodiging.
We kijken ernaar uit om er met jou een  leuke week van te maken!
Nadat we deze week hebben genoten van 3 gezellige VBW-dagen vol met verhalen, liedjes, toneel, knutselen, spelletjes en nog veel meer.., willen we deze VakantieBijbelWeek zondag graag met jullie afsluiten in de kerk. Je bent daarom van harte welkom in de kerk, hier op het dorp, a.s. zondag 1 september in de dienst die begint om 9.30 uur! We horen dan nog meer over het thema ‘Schatrijk!’. Zien we je dan?!
AVG: Tijdens de VBW worden er foto´s gemaakt die o.a. op facebook en op de website worden geplaatst. Bent u het er niet mee eens dat er foto´s van uw kind worden gemaakt, dan moet u dit bij de inschrijving kenbaar maken!