zo 16 juni 2019

Morgendienst in teken van vervolgde kerk

Tijdstip:
 09:30

Deze dienst, waarin ds. M. Zeeman voor zal gaan, staat in het teken van de vervolgde kerk. We lezen samen uit Openbaring 2: 8-11, en het thema zal zijn: ‘Wees niet bevreesd voor het lijden’. We zullen ook een verhaal horen van een broeder uit Eritrea. Bij de uitgang zal er een extra collecte zijn voor het werk van Stichting Hulp Vervolgde Christenen uit ons eigen dorp. Specifiek is de opbrengst bestemd voor ondersteuning van predikanten in India, Nepal, Pakistan en Bangladesh (project ‘Dienstbaar in verdrukking’). Zij ontvangen training en een bijdrage voor hun levensonderhoud, zodat zij ondanks zware omstandigheden toch bemoedigd worden om door te gaan met hun werk. Geeft u ook en bid u mee?