Jeugdwerkcoördinator Jeugdwerkcoördinator

Cees van der Welle:
cvanderwelle@hervormdhoogblokland.nl.

Catechisatie Catechisatie

Catechisatie (groeps ds. Zeeman) is op maandag in de Achterkerk van 19.15-20.15 uur.
Catechisatie (groep Anja/Laurens) is op donderdag in de Bovenkerk van 19.00-20.00 uur.
Catechese groep 18+  is op maandag in de pastorie om 20.30 uur.
Belijdeniscatechese: ter afstemming met onze predikant.
Voor meer informatie kunt u ds. Zeeman benaderen: predikant@hervormdhoogblokland.nl.

Club "Benjamin" Club "Benjamin"

Is voor jongens en meisjes van 6 t/m 9 jaar (groep 3-5 basisonderwijs) en komt 1 x per twee weken bijeen op woensdag van 14.00-15.30 uur i.v.m. de huidige corona-regels niet in de Achterkerk, maar in de kleine zaal (Dorpskamer) van Den Hoek.

Mailadres club "Benjamin":
benjamin@hervormdhoogblokland.nl

Club "Esther/Pura" Club "Esther/Pura"

Is voor jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar (groep 6-8 basisonderwijs) en komt 1 x per twee weken bijeen op dinsdag van 19.00-20.30 uur i.v.m. de huidige corona-regels niet in de Achterkerk, maar in de kleine zaal (Dorpskamer) van Den Hoek.

Mailadres club "Esther/Pura":
estherpura@hervormdhoogblokland.nl

Tienerclub Tienerclub

Is voor jongens en meisjes van 12 t/m 15 jaar en wordt gehouden 1 x per twee weken op dinsdag, van 19.30-21.00 uur in de Bovenkerk.

Mailadres Tienerclub:
tienerclub@hervormdhoogblokland.nl.

Club 15+ Club 15+
Voor jeugd vanaf 15 jaar en ouder. Data worden in overleg gepland. Plaats: Hoogbloklandseweg 6.

Mailadres Club 15+:
cvanderwelle@hervormdhoogblokland.nl

Jeugdraad Jeugdraad

Contactpersoon:
Cees van der Welle:
cvanderwelle@hervormdhoogblokland.nl.

Vakantie Bijbel Week (VBW) Vakantie Bijbel Week (VBW)

Wordt voor alle jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie.

Mailadres VBW:
vbw@hervormdhoogblokland.nl