Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hoogblokland!
Op onze website vindt u informatie over onze gemeente en krijgt u een indruk van de verschillende activiteiten die er plaatsvinden.
Onze gemeente behoort tot de classis Zuid-Holland Zuid van de Protestantse Kerk Nederland.

Gemeentenieuws Gemeentenieuws

Ons gemeentenieuws wordt gepubliceerd in kerkbode “De Zaaier”. Tekst hiervoor kan worden ingeleverd bij ds. Zeeman voor maandag 18.00 uur, liefst per e-mail: .
De Zaaier-berichtgeving wordt geplaatst in het gedeelte van de website waarvoor inloggegevens nodig zijn. Inloggegevens (voor betrokken gemeenteleden) zijn per mail aan te vragen.

Rommelmarkt op Marktplaats Rommelmarkt op Marktplaats

Door het volgen van deze link komt u bij de slee op Marktplaats van de activiteiten- en rommelmarkt.

Om over na te denken

Het grote verschil tussen wiskunde enerzijds en geloof anderzijds, is dat je wiskunde eerst moet begrijpen voor het gaat werken. Bij het geloof is het andersom: eerst moet het werken, dan pas ga je begrijpen.
Blaise Pascal

Facebook Facebook

Op initiatief van enkele leden is er op Facebook een pagina over de Hervormde gemeente Hoogblokland met informatie over de activiteiten die er in onze gemeente plaatsvinden.