Activiteiten- en rommelmarkt Activiteiten- en rommelmarkt

Op zaterdag 3 november jl. werd de 9de activiteiten- en rommelmarkt, georganiseerd bij Betondak Arkel. Het was een prachtig evenement, met een mooie opbrengst, die deels bestemd was voor de inrichting van het schoolplein bij MFC Den Hoek te Hoogblokland. De organisatie was in handen van de Commissie Activiteitenmarkt (CAM) in samenwerking met Handwerkkring "Tryfosa.


(Foto gemaakt door A. de Bruin)

Zoekt u nieuwe of gebruikte spulletjes, kijk dan eens bij onze Rommelmarkt op Marktplaats. We hebben van alles van grote meubels tot leuke kleine spulletjes. Met deze link komt u terecht op de slee die o.a. bij ons te koop staat. Klik vervolgens op "alle advertenties" om ons gehele aanbod te zien. Zoekt u iets dat er niet bijstaat, meldt het dan s.v.p., dan kan het voor u worden gereserveerd. 
Iedere eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van augustus en november) kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur spullen komen brengen op Minkeloos 13 (Noordeloos). Ook kan er dan gesnuffeld worden op de zolder of in de schuur.
Spullen brengen/halen - Spullen kunt u ook op dinsdagmiddag brengen op Minkeloos 13 of afleveren in de zwarte schuur. Als u spullen op wilt laten halen, kunt u bellen naar Henny Vonk, tel. 0183-563792.

terug