VakantieBijbelWeek en tieneravond

Ook dit jaar zal de VakantieBijbelWeek weer plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie. Alle kinderen die volgend jaar naar groep 1-8 gaan, zijn van harte welkom om samen te zingen, knutselen, spelletjes te doen en nog veel meer.. in MFC ´Den Hoek´.
Datums: dinsdag 27 augustus van 9.45-12.00 uur, woensdag 28 augustus van 9.45-12.00 uur en donderdag 29 augustus van 9.45-13.00 uur. De deuren gaan om 9.30 uur open. Weet je van harte welkom!
Op vrijdag 30 augustus is de TIENERAVOND. Zie de uitnodiging.
We kijken ernaar uit om er met jou een  leuke week van te maken!
Nadat we deze week hebben genoten van 3 gezellige VBW-dagen vol met verhalen, liedjes, toneel, knutselen, spelletjes en nog veel meer.., willen we deze VakantieBijbelWeek zondag graag met jullie afsluiten in de kerk. Je bent daarom van harte welkom in de kerk, hier op het dorp, a.s. zondag 1 september in de dienst die begint om 9.30 uur! We horen dan nog meer over het thema ‘Schatrijk!’. Zien we je dan?!
AVG: Tijdens de VBW worden er foto´s gemaakt die o.a. op facebook en op de website worden geplaatst. Bent u het er niet mee eens dat er foto´s van uw kind worden gemaakt, dan moet u dit bij de inschrijving kenbaar maken!

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hoogblokland!
Op onze website vindt u informatie over onze gemeente en krijgt u een indruk van de verschillende activiteiten die er plaatsvinden.
Onze gemeente behoort tot de classis Zuid-Holland Zuid van de Protestantse Kerk Nederland.

Gemeentenieuws Gemeentenieuws

Ons gemeentenieuws wordt gepubliceerd in kerkbode “De Zaaier”. Tekst hiervoor kan worden ingeleverd bij ds. Zeeman voor maandag 18.00 uur, liefst per e-mail: .
De Zaaier-berichtgeving wordt geplaatst in het gedeelte van de website waarvoor inloggegevens nodig zijn. Inloggegevens (voor betrokken gemeenteleden) zijn per mail aan te vragen.

Rommelmarkt op Marktplaats Rommelmarkt op Marktplaats
Door het volgen van deze link komt u bij de slee op Marktplaats van de activiteiten- en rommelmarkt.

Om over na te denken

Het geloof is een stok om op te leunen, niet om anderen mee te slaan.
Eliza Laurillard

Facebook Facebook
Op initiatief van enkele leden is er op Facebook een pagina over de Hervormde gemeente Hoogblokland met informatie over de activiteiten die er in onze gemeente plaatsvinden.