Activiteiten- en rommelmarkt Activiteiten- en rommelmarkt

Op zaterdag 2 november jl. werd de 10de activiteiten- en rommelmarkt gehouden. De organisatie was in handen van de Commissie Activiteitenmarkt (CAM) in samenwerking met Handwerkkring "Tryfosa.
In het Kontakt Alblasserwaard staan enkele foto's en een kort verslag, zie:
https://www.hetkontakt.nl/regio/alblasserwaard/algemeen/214131/rommelmarkt-in-hoogblokland-goed-voor-30-000-euro
Op welke datum de rommelmarkt in 2020 zal worden gehouden, is nu nog niet bekend.

Zoekt u nieuwe of gebruikte spulletjes, kijk dan eens bij onze Rommelmarkt op Marktplaats. We hebben van alles van grote meubels tot leuke kleine spulletjes. Met deze link komt u terecht op de slee die o.a. bij ons te koop staat. Klik vervolgens op "alle advertenties" om ons gehele aanbod te zien. Zoekt u iets dat er niet bijstaat, meldt het dan s.v.p., dan kan het voor u worden gereserveerd. 
Iedere eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van augustus en november) kunt u tussen 9.30 en 12.00 uur spullen komen brengen op Minkeloos 13 (Noordeloos). Ook kan er dan gesnuffeld worden op de zolder of in de schuur.
Spullen brengen/halen - Spullen kunt u ook op dinsdagmiddag brengen op Minkeloos 13 of afleveren in de zwarte schuur. Als u spullen op wilt laten halen, kunt u bellen naar Henny Vonk, tel. 0183-563792.

terug